Καλαθοσφαίριση: Ήττα και αντίο πρωτιά

Την ήττα με 59-32 γνώρισε η Ομόνοια Ναυπάκτου την Κυριακή των Βαΐων στο Μεσολόγγι από τον τοπικό Λέοντα. Ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα της Ναυπάκτου ήθελε να είναι ντέρμπυ για να διεκδικήσει τη νίκη που θα την άφηνε ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ωστόσο με την εμφάνισή της δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει τους “Λέοντες” του Μεσολογγίου και ηττήθηκε φυσιολογικά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαρχής άσχημα για την Ομόνοια που με αρκετά κακή επιθετική λειτουργία έμεινε πίσω στο σκορ (10-2). Παρ’ότι με ένα μικρό ξέσπασμα κατάφερε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να το μαζέψει κάπως κλείνοντας στο 12-9, στο δεύτερο δεκάλεπτο η κατάσταση της ξέφυγε από τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να έχει μείνει αρκετά πίσω στην ανάπαυλα. Επιπλέον αρκετά νωρίς είχε την ατυχία να χάσει από τραυματισμό τον Ιωάννου, περιορίζοντας περισσότερο τις επιλογές της στο έτσι κι αλλιώς ελλιπές της ρόστερ, προκειμένου να επανέλθει στο ματς.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μάλιστα είχε την ευκαιρία της να μπει στο παιχνίδι, αφού μετά από κάποιες καλές άμυνες έριξε αρχικά τη διαφορά στους 8-9 πόντους. Καταφέρνοντας ωστόσο να αστοχήσει εξ’ επαφής σε 4 διαδοχικές περιπτώσεις, πέταξε στα σκουπίδια την καλή της αμυντική προσπάθεια. Έτσι οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και “εξαφανίστηκαν” στο σκορ, χωρίς να μπορέσει η ομάδα της Ναυπάκτου ξανά να τους απειλήσει.

Τα δεκάλεπτα: 12-9, 20-10, 13-7, 14-6

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κ.Παπούλιας): Κωνσταντίνου 10, Σταυρόπουλος 6, Αποσκίτης 5 (1), Καγκάνης 4, Τσιφτιλής 3, Ιωάννου 2, Σοφιός 1, Νικολάου, Ράμμος

Επόμενο παιχνίδι με το Γρ. Λιακατά στο κλειστό Αντιρρίου την Κυριακή 22 Απριλίου στις 14.00.

Η Βαθμολογία:

Ηρακλής Μοναστηρακίου 16

Λέων Α.Σ.                          16

Ομόνοια Ναυπάκτου        14

Απόλλων Μεσολογγίου   13

Γρ. Λιακατάς                    12

Ίναχος Α.Ο.Κ.                  11

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *